Kombinera lån och kreditlinjer för att få lägre räntor

Enklare ger dig möjligheten att byta om du har många små lån och kreditlinjer med höga räntor. Du kan få billiga och låga räntor genom att få lån och krediter från låneförmedlare. Fördelen med att ansöka om ett konsolideringslån hos Enklare är att du har möjlighet att samarbeta med någon annan som ansöker om lån. Detta gör att du kan uppnå en högre kreditpoäng med hjälp av en medlåntagare om du inte själv är i god ekonomisk form. Men kom ihåg att du och din medsökande då kommer att bli föremål för en kreditprövning.

Enklare lån
För att få lån från Enklare måste du ha bott i Sverige i minst ett år. Du måste vara 18 år och tjäna minst 120 000 kr per år. UC sammanställer kreditupplysningar och de accepterar inte att du har skulder hos Kronofogdemyndigheten. Betalningsförfrågningar kan dock accepteras av vissa Enklare-partners.

Om Enklare

Att välja rätt låneförmedlare kan vara avgörande för att hitta det bästa lånet, och denna tjänst spelar en viktig roll på marknaden. Plattformen ökar transparensen i lånebranschen genom att ge kunderna möjlighet att snabbt och enkelt jämföra lån från ett stort antal långivare. Användarna gillade särskilt hur enkelt det var att registrera sig och hur snabbt de fick svar på efterföljande låneerbjudanden. Den stora fördelen med den här tjänsten är dess användarvänliga design, vilket innebär att även de utan teknisk kunskap kan navigera i låneansökningsprocessen utan problem. Dessutom är det viktigt att jämföra erbjudanden från direktlångivare för att få bästa möjliga affär.

Trots dess många fördelar finns det också nackdelar. Användare kan inte få lån från långivare utanför företagets nätverk på grund av företagets begränsningar till samarbetspartners. Som ett resultat kan man överväga att undersöka en annan låneförmedlare om Enklare.se inte ger några bra erbjudanden.

Trygghet och hjälp

Måndag till fredag är Enklares kundtjänst tillgänglig från 9.30 till 17.00. Om du har några frågor eller funderingar angående din låneansökan är de tillgängliga för att hjälpa dig. Det är bara ett telefonsamtal bort från svaren på dina frågor. Det finns för närvarande ingen chatt; all kommunikation sker skriftligen via mejl. Frågor och svar som kan hjälpa dig finns också på hemsidan.Enklare har fått bra betyg av mer än 5 000 konsumenter på Trustpilot, och flera av dem har lämnat positiva recensioner.

Webbplats och ansökningsformulär

Webbplatsen är användarvänlig och innehåller användbar information. De har en tydlig integritets- och cookiepolicy, vilket säkerställer en säker anslutning. Att fylla i registreringsformuläret på webbplatsen tar cirka två minuter. Du anger tydligt hur mycket du vill låna och hur länge du vill låna. Därefter fyller du i dina personuppgifter och skickar in ansökan. Du kommer att få ett omedelbart svar. Detta belopp kommer att betalas direkt till ditt bankkonto när du väljer det erbjudande som passar dig bäst.

Att ha en medsökande kan hjälpa dig om du stöter på svårigheter med att få ett lån. Men var noga med att den här har bra ekonomi. Den långivare du väljer avgör när lånet ska betalas ut efter att din ansökan har godkänts. Ditt låneerbjudande kommer att ange utbetalningstid..

Vad händer när jag får ett meddelande om betalningsanmärkning?

Enklare, hjälper dig att hitta en villig långivare för dem som har fått ett meddelande om betalningsanmärkningar under vissa villkor, även om det kan vara svårt att få lån med betalningsanmärkning.

Kan Enklare hjälpa mig att minska mitt lån?

Företaget kan hjälpa dig att hitta ett lån med en lägre ränta än ditt nuvarande lån genom att jämföra lån från flera långivare. Detta kan resultera i lägre månatliga kostnader.

Kan jag ansöka om lån från Hur lång tid tar Enklare?

Låneutbetalning och svarstider kan variera beroende på långivare. Företaget strävar efter att ge snabba svar, ofta inom några minuter, och betalningar kan vanligtvis göras inom dagar efter att begäran godkänts.